[wd_asp id=1]

#AMA EL – Live via webben

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 1 dag
Brukar du räkna på förfrågningsunderlag, utföra entreprenader, reglera ändringar och tillägg eller leda projekt? Då behöver du kunna Allmän material- och arbetsbeskrivning för eltekniska arbeten (AMA EL). Den används som underlag och referens för att beskriva och utföra elektriska arbeten. Därför är det en lönsam investering för dig att bättra på dina kunskaper. I vår kurs går vi igenom nyheterna i AMA EL samt hur AMA är uppbyggt och ska tolkas.
Kursmål
Du får en uppdatering av nyheterna i AMA EL samtidigt som du får en repetition i hur AMA är uppbyggt och ska tolkas.
Innehåll
- Repetition och uppfriskning om AMAs uppbyggnad och struktur - Koppling till övriga entreprenadhandlingar - Genomgång av viktiga förändringar - Exempel på hur arbetet med att upprätta en teknisk beskrivning går till. - Exempel på att tolka en teknisk beskrivning
Målgrupp
Konsult, Projektledare, Kalkylator, Ledande montör eller liknande
Förkunskaper
För att gå den här kursen så behöver du ha erfarenhet inom elentreprenader.
Övrig information
Kursen genomförs via weblänk som skickas med mail i samband med kursen. Du behöver tillgång till en dator eller surfplatta vid kurstillfället.
Priser

Ordinarie pris

6 200 kr exkl moms

Personal från företag utan partner- eller medlemsavtal.

Medlemspris 1

5 580 kr exkl moms

Medlemsföretag från Installatörsföretagen, Svensk ventilation och SKVP Gymnasielärare.

Medlemspris 2

5 580 kr exkl moms

Elektriker från Installatörsföretagens medlemsföretag som omfattas av installationsavtalet. Gymnasielärare på ETGs partnerskolor.

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta