Search
Generic filters
Exact matches only

Elsäkerhet – Utbildning

Elsäkerhet kan liknas vid klättraren som omsorgsfullt sköter om sin utrustning. Skötsel och planering måste fungera smärtfritt. Detsamma gäller för elektrikern som sköter el och säkerhet. Både klättraren och elektrikern tar beslut med säkerhet i fokus.

Gå en elsäkerhetsutbildning

Våra kurser besvarar frågan ”Vad är elsäkerhet?”. Det är ett brett ämne med flera ingångar och svar. Vi lär dig mer om säker el på ett tydligt och engagerande sätt. I slutändan handlar elsäkerhet om liv och död.

Att få uppdaterade kunskaper inom området elsäkerhet, nu kan du genom att gå t.ex kursen  EvA – Elsäkerhet vid Arbete, den nya branschanvisningen från IN, så bidrar du till en tryggare arbetsplats där du och dina kollegor får stenkoll på allt som rör el. Säkerhet är en viktig faktor för trivseln på jobbet och ju fler som kan ämnet, desto tryggare arbetsplats.

INSU arrangerar elsäkerhetsutbildningar och kurser för alla nivåer. Vi har många påbyggnadskurser för dig som är utbildad elektriker. Det finns även flera kurser för dig som inte är utbildad elektriker, men som vill göra enklare elarbeten på arbetsplatsen. Lägg märke till att vi har flera digitala distanskurser.

Hitta och boka en kurs inom elsäkerhet som passar dig!

Arbeta fritt men jorda din elsäkerhet.

Visa endast distansutbildningar
Kurs
Ämnesområde

Mer än bara företagsutbildningar

Vi ger dig gärna guidning och råd både som privatperson och anställd vad gäller våra utbildningar och tjänster. Kontakta oss på kontakt@insu.se eller 010-188 35 30