Search
Generic filters
Exact matches only

Företagsutbildning & Företagskurser

INSU är experter på företagsanpassad utbildning. Kurser för företag är ett bra sätt att hålla medarbetarna uppdaterade inom sina respektive ansvarsområden. En hög kunskapsnivå på företaget är en förutsättning för att ligga i framkant och sticka ut på marknaden. Företagsutbildningar ser till att företaget snabbt anpassar sig efter nya regler och krav inom sin bransch.

 

Utbildning Företag – Flera områden

INSU har utbildningar för företag inom flera olika områden, bland annat elsäkerhet, elteknik,  VVS, kyl- och värmepumpsteknik, ventilation, arbetsmiljö och ledarskap. I våra kurser och utbildningar för företag har kursdeltagarna möjlighet att validera sig och göra certifieringsprov. Personer som är medlem i Installatörsföretagen erbjuds avtalskurser.

En utbildning för företag lär kursdeltagarna både teoretiska grunder och praktiska moment. Dagens arbetsmarknad ställer krav på uppdaterade kunskaper eftersom utvecklingen snabbt går framåt. Att gå våra företagskurser och företagsutbildningar på jobbet är fördelaktigt för individen som lär sig nya saker samtidigt som projekten på arbetsplatsen kan fortlöpa som vanligt.

Med kunskap styr du din framtid.


Företagsanpassad utbildning

En företagsanpassad utbildning ger er möjligheten att designa nästkommande kurs och utbildning utifrån era behov och önskemål. Personalen är företagets viktigaste resurs och en personalstyrka som har uppdaterade branschkunskaper kan utan problem ta sig an nya uppdrag. Att ligga steget före konkurrenterna och ha en högre kunskapsnivå är en stor konkurrensfördel som dessutom skapar nya arbetstillfällen. Utöver vårt fasta kursutbud kan du ta fram en företagsanpassad utbildning med hjälp av oss på INSU!

Medlemmar i Installatörsföretagen, Svensk Ventilation och Svenska kyl- och värmepumpföreningen får rabatt på utvalda företagskurser och företagsutbildningar.

Läs mer >

Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Search
Generic filters
Exact matches only
Kurs
Ämnesområde